بک آپ گیری اطلاعات در کامپیوتر

در کامپیوتر چطور بک آپ بگیریم؟

و اما در کامپیوتر چطور اطلاعات رو بک اپ بگیریم . اگر اطلاعات مهم اما کم حجم دارید فضای ابری یا کلود رو حتما مورد نظرتون قرار بدید . به شدت احتمال خطا رو پایین میاره و کمتر نگران خرابی هارد خواهید شد. نکته بعدی اینه که اگر حجم اطلاعات شخصی زیادی دارید حتما اقدام به بک اپ گیری مداوم داشته باشید . چون فارغ از بحث هک شدن ، جدیدا ویروس هایی به اسم باج گیر دارن همه گیر میشن که کل اطلاعات کامپیوتر شما رو به صورت کد شده میکنن و تا مبلغ هنگفتی پرداخت نکنید اقدام به باز کردن کد هاش نمیکنن.

رمز گذاری:

برای بک اپ گیری اطلاعات حتما یک روال مشخصی رو داشته باشید تا بعدها به پشیمونی نیوفتید.نکته مهم دیگه اینه که اگر بیش از یک نفر نا آشنا از کامپیوتر شما استفاده میکنه حتما درایوی رو برای خودتون جداگانه داشته باشید و رمزگذاری کنید (البته رمزگذاری در عین اهمیتی که داره برای برگشت و ریکاوری اطلاعات تا حد زیادی مشکل ساز هم هست ) پس معایب و مزایاش رو بررسی کنید و بعد استفاده کنید.

استاندارد بک آپ گیری:

استاندارد بک اپ گیری معمولا به این شکله که اطلاعات باید حدود ۷ تا ۱۰ کیلومتر از شما دورتر بک اپ گیری بشن تا اگر خدایی نکرده حادثه ای رخ داد در موقعیت فیزیکی اطلاعات ، دسترسی شما به اطلاعاتتون در هر صورت حفظ بشه . (هر چند که یکم داستان ایده آله اما گاهی اطلاعات ارزشمند خیلی بیشتر از این حرفها میارزن)

رای اینکه در مرحله ریکاوری اطلاعات یه مشکل نخورید لطفا قواعد زیر رو به دقت دنبال کنید.

اول اینکه اسامی پوشه و اسم فایل رو به هیچ وجه فارسی انتخاب نکنید.

دوم اینکه تا حد امکان پوشه ها رو به صورت افراطی در داخل پوشه ی دیگه ای نزارید. چون اینکار گاهی باعث میشه اطلاعات به درستی بر نگرده.معنی افراطی اینه که مثلا چهار تا پنج پوشه تو در تو داشته باشید مثلا

سوم اینکه سعی کنید تا حدی ساختار پوشه هاتون رو به خاطر بسپرید که اگر خدایی نکرده به ریکاوری رسید داستان بدونید که تقریبا توی هر قسمت بعد از برگشت اطلاعات چی باید باشه که دنبالش بگردید.

اطلاعات فنی تر اگر لازم دارید من به شکل ریزتر براتون توضیحاتش رو میگم اما برای عمومیت در همین حد کافیه


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA