نامه جعلی وزیر کشور به رهبری

دلیل برای جعلی بودن نامه وزیر کشور به مقام معظم رهبری

خبرگزاری فارس: دانشجو در خصوص نامه منتشره که گفته می‌شود محصولی آنرا به رهبر انقلاب نوشته است، گفت: وقتی نامه‌ای از سوی وزیر کشور به مقام معظم رهبری ارسال می‌شود به اصطلاح “از طرف ” ‌امضا نمی‌شود. همچنین نامه‌ای به این مهمی، همواره مهر خاصی از طبقه‌بندی اطلاعاتی و شماره‌ای برای پیگیری خواهد داشت که این نامه جعلی ندارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزای فارس، کامران دانشجو رئیس ستاد انتخابات کشور و قائم مقام وزیر کشور شامگاه چهارشنبه در برنامه ویژه پاسخگویی به شبهات انتخاباتی از شبکه خبر بیان کرد: حدود سه ماه قبل از تشکیل ستاد انتخابات کشور شبهات پی در پی در خصوص مسائل متعدد انتخابات مطرح می‌شد که به فراخور زمان و مجموعه فعالیت‌هایی که در راستای برگزاری انتخاباتی پرشور و با هدف رقابت قانونی وجود داشت به آنها پاسخ داده می‌شد.
وی ادامه داد: یکی از مسائلی که همواره مورد شبهه از سوی برخی قرار می‌گرفت، میزان تعرفه‌هایی بود که برای این دوره از انتخابات به چاپ رسید، در این دوره از انتخابات ۵۷ میلیون برگه تعرفه رای به چاپ رسید که با توجه به جمعیت ۴۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری واجدین شرایط چیزی حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد بیشتر بود و این افزایش میزان چاپ تعرفه در تمامی دوره‌های برگزاری انتخابات در طول ۳۰ ساله اخیر وجود داشته است. وعلت اساسی آن نیز وجود جمعیت شناور در هر یک از شهرستان‌ها و شعب اخذ رای است تا مردم برای رای دادن دچار مشکل کمبود تعرفه نشوند و نکته مورد تاکید این موضوع نیز شرکت ۱۰۰٫۲ درصد مردم استان مازندران در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری است به طوری که این استان به واسطه سفرخیزی و مقصد قرار گرفتن بسیاری از سفرهای مردم حجم بیشتری از جمعیت را در خود دارا بوده که شاهد آن هستیم که این موضوع برای برخی از شهرهای استان خراسان رضوی نیز وجود داشته اما معدل کل شرکت‌کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری دهم ۸۴٫۷۳ درصد است.

* نامه جعلی وزیر کشور به مقام معظم رهبری

به گفته دانشجو، یکی از موضوعاتی که مستمسک برخی رسانه‌های معاند خارجی برای ایجاد هجمه بر علیه سلامت انتخابات قرار گرفته نامه‌ای جعلی ازسوی وزیر کشور به رهبر فرزانه انقلاب است که در آن هیچ عرفی از لحاظ اداری و سلسله مراتب رعایت نشده و در آن به خوبی مشخص است که این نامه جعلی بوده و تنها با هدف تشویش اذهان ملت جعل آن صورت گرفته است.
معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: هر نامه عرفی دارد و وقتی نامه‌ای از سوی وزیر کشور به مقام رهبری داده می‌شود به اصطلاح “از طرف ” ‌امضا نمی‌شود. همچنین در این نامه جعلی که قاعدتا باید موضوع بسیار مهمی باشد، هیچ گونه مهر خاصی از طبقه‌بندی اطلاعاتی و همین طور شماره‌ای برای پیگیری وجود ندارد،‌ علاوه بر این وقتی نامه‌ای با سربرگ وزیر کشور وجود داشته باشد، در زیر آن مجددا عنوان وزیر کشور نمی‌آید.
وی افزود: همین طور ادبیات نامه نیز بسیار غیرمتعارف بوده و اعدادی که به عنوان اعداد جعلی نتایج انتخابات آمده است، پس از جمع کردن اساسا با سایر اعدادی که در این نامه آمده همخوانی ندارد اما همین نامه از سوی برخی رسانه‌های بیگانه به ابزاری برای مخدوش کردن انتخابات تبدیل شده است.

* زمان شمارش آرا

کامران دانشجو در خصوص میزان زمان شمارش آرا که در این دوره از انتخابات زودتر از سایر دوره‌های پیش از آن نتایج اعلام شد‌، نیز گفت: نتیجه نهایی انتخابات حوالی ساعت ۴ بعد از ظهر روز شنبه اعلام شد ( چیزی حدود ۱۶ ساعت پس از پایان رای‌گیری)، بر اساس روال همیشگی انتخابات اعلام نتایج اولیه همیشه به صورت تدریجی صورت گرفته به طوری که پس از ۴ ساعت تمدید زمان رای‌گیری افرادی که در صف برای رای‌دادن حضور داشتند به داخل شعب هدایت و درب شعب اخذ رای در ساعت ۲۲ جمعه بسته می‌شود، پس از آن از تمامی افرادی که به داخل شعبه برای اخذ رای هدایت شدند رای‌گیری کامل صورت گرفته و در صورت عدم وجود فردی در شعبه برای رای دادن با حضور تمامی عوامل اجرایی، انتظامی و ناظران درب صندوق گشوده و کار شمارش آرا،‌ آغاز می‌شود.
قائم مقام وزیر کشور عنوان کرد: ‌از حدود ساعت ۱ و ۴۵ دقیقه بامداد، بسیاری از شعب کوچک روستایی که در مدت زمان کوتاهی شمارش آرا را انجام داده بودند و به واسطه برگزاری رایانه‌ای این دوره از انتخابات به صورت آن لاین فرم ۲۲ (فرم نتایج آرا در شعب اخذ رای) را به سرور مرکزی در ستاد انتخابات کشور ارسال کردند و بر این اساس شعب کوچکی که نتایج آرای آنها مشخص شده بود. تعداد این شعب در حدود ۵ هزار به ستاد انتخابات کشور ارسال شده بود برای اولین بار حوالی ساعت ۲ بامداد روز شنبه نتایج اولیه این انتخابات اعلام شد که این شیوه از اعلام نتایج کاملا علمی و بر مبنای شعبی از سراسر کشور بود و مختص به استان خاص و یا محدوده اقلیمی ویژه‌ای نبود و وضعیت به همین سبک تا چندین بار اعلام نتایج ادامه یافت و تا ساعت ۱۰صبح با شعبی که به صورت آن لاین در ارتباط بودیم آمار را از آنها به صورت شبکه‌ای دریافت کرده و به اطلاع مردم عزیز رساندیم.
وی یکی از دلایل اعلام سریع‌تر نتایج این دوره از انتخابات رایانه‌ای شدن مراحل بیشتری از انتخابات و ارتباط شعب به صورت آن لاین با ستاد انتخابات کشور بود.
دانشجو خاطرنشان کرد: از حوالی ساعت ۱۰صبح به صورت تدریجی آرای شهرهای بزرگ کشور اعلام می‌شد که البته اعلام آنها به علت حجم وسیع شعب و میزان آرای بالای آنها به کندی صورت می‌گرفت و همزمان با این موضوع و چون در این دوره ملاک بر شیوه دستی در شمارش قرار گرفته بود، فرم‌های ۲۸ (فرم حجمی آرای شهرستانی) از سوی شهرهای کوچک شروع به ارسال شد و ما حوالی ساعت ۱۳ روز شنبه مجموعه‌ای از نتایج نهایی حاصل از جمع زدن فرم ۲۸ – ۳۴۶ شهرستان از ۳۶۶ شهرستان نهایی شده بود را در اختیار داشتیم که نتایج آن به اطلاع مردم کشورمان رسید و پس از در ساعت ۴ بعد از ظهر با جمع‌بندی نهایی و چک کردن مجدد نتایج نهایی موفق شدیم تا نتایج انتخابات را اعلام عمومی کنیم.

* ثبت کد فرد کاندیدا

وی در خصوص این موضوع که اگر فردی کد کاندیدای مورد نظر خود را در برگه رای ننوشته باشد، وضعیت رای وی به چه صورت است نیز گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که نوشتن کد هر یک از کاندیدا اساسا لازم نیست و در صورت ننوشتن کد کاندیدای مورد نظر هر فرد،‌در برگه رای مشکلی در این خصوص وجود ندارد و آرای افراد به هنگام شمارش بر مبنای نام و نام خانوادگی کاندیدا شمارش شده و اساسا هیچ برگه رایی در هیچ شعبه‌ای بواسطه ننوشتن کد کاندیدا باطل و یا نادیده گرفته نشده است.

* کمبود تعرفه در برخی شعب

معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه در خصوص تعداد تعرفه‌ها در این دوره از انتخابات نیز بیان کرد‌:‌ در این دوره برای ۴۶ میلیون و۲۰۰ هزار واجد شرایط رای دادن حدود ۵۷ میلیون تعرفه به چاپ رسید که بر اساس یک ضریب خاصی از میزان مشارکت در هر یک از مناطق کشورمان تعرفه در اختیار آنها قرار می‌گرفت،‌اما در این دوره از انتخابات به واسطه استقبال بسیار گسترده مردم، و به وجود آمدن صف‌هایی طویل در همان ساعات اولیه رای‌گیری در برخی از شعب با کمبود تعرفه مواجه شدیم که بلافاصله از طریق ستاد فرمانداری‌ها موضوع پیگیری و تعرفه به میزان مورد نظر به هر یک از شعب ارسال شد.
دانشجو افزود: به دلیل استقبال گسترده مردم در این دوره از انتخابات ما مجبور شدیم تا به چاپخانه‌ای که تعرفه‌های این دوره از انتخابات در آن چاپ شده بود اعلام کنیم که به میزانی، تعرفه در روز جمعه به چاپ برساند که بر این اساس میزان کل تعرفه به چاپ رسیده در این دوره از انتخابات به ۵۸ میلیون ۸۷۵ هزار رسید که برای برخی از استان‌هایی که با کمبود تعرفه مواجه شده بودند، ارسال و مقادیری از آن در شهر تهران توزیع شد.
قائم مقام وزیر کشور خاطرنشان کرد: از طریق آموزش‌هایی که به عوامل اجرایی در شعب اخذ رای داده شده، عوامل در صورت رسیدن موجودی تعرفه آنها در شعبه به حدود صد عدد بلافاصله درخواست ارسال تعرفه می‌کنند که بر این مبنا در قالب فرمانداری‌ها کار ارسال تعرفه به آنها صورت می‌گیرد.

* عدم صدور کارت برای نمایندگان کاندیدا

رئیس ستاد انتخابات کشور در پاسخ به سوالی در خصوص عدم صدور کارت از سوی فرمانداری‌ها برای نمایندگان کاندیدا اظهار داشت: آقای میرحسین موسوی در بیش از ۹۲ درصد از شعب، محمود احمدی‌نژاد در ۸۶ درصد شعب، کروبی در ۱۹ درصد از شعب و محسن رضایی در ۱۱ درصد شعب نماینده داشتند و با توجه به اینکه بیش از ۹۲ هزار کارت برای نمایندگان کاندیدا در سراسر کشور صادر شده بود، تقریبا در هر یک از شعب به طور متوسط بیش از ۲ نماینده حضور داشتند.
معاون وزیر کشور همچنین گفت: ما در این دوره از انتخابات بنا را بر این قرار دادیم که کارت نمایندگان کاندیداها به صورت متمرکز از تهران صادر شود و بر این اساس از هر یک از کاندیداها خواستیم تا در نرم‌افزار ویژه‌ای که برای این دوره طراحی شده اسامی نمایندگان خود را از تاریخ ۲ خرداد تا ۱۵ خرداد ماه وارد کنند.
رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: اما شاهد آن بودیم که برخی کاندیداها در روز ۱۴ یا ۱۵ خرداد ماه به ما اطلاع دادند که این امکان برای آنها وجود ندارد که وزارت کشور نیز به منظور تعامل بیشتر با هر یک از کاندیدا و ستادهای انتخاباتی آنها بنا را بر این قرار داد که فرمانداران در سراسر کشور کارت نمایندگان کاندیداها را صادر کنند و در این شرایط نیز مدارکی که از سوی برخی ستادها به فرمانداری‌ها ارسال می‌شد ناقص بود و همچنان فرمانداری‌ها در راستای تعامل تا یک روز قبل از انتخابات نیز اقدام به صدور کارت کردند تا مشکل و شبهه‌ای در این زمینه وجود نداشته باشد و مجموعه ستاد انتخابات کشور متهم به کارشکنی در این موضوع نشود و کاندیدای معترض در این دوره از انتخابات در سراسر کشور بیش از ۴۰ هزار و ۶۰۰ نماینده بر سر صندوق‌ها داشتند که این تعداد تقریبا در هیچ دوره‌ای سابقه نداشت.

* نحوه نظارت بر صندوق‌های سیار

دانشجو در ادامه در خصوص تعداد صندوق‌های سیار نیز اعلام داشت،‌ شاهد آن بودیم که شبهاتی در خصوص افزایش ۱۰ برابری صندوق‌های سیار در این دوره از انتخابات مطرح کردند که ما بر مبنای آمار موجود در هر یک از دوره ها به آن پاسخ دادیم.
وی ادامه داد: در زمان برگزاری نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که برگزاری انتخابات بر عهده دولت دیگری بود، نسبت صندوق‌های سیار به کل صندوق‌ها حدود ۳۳ درصد بود اما در این دوره از انتخابات این نسبت حدود ۳ درصد کاهش یافت و به حدود ۳۰درصد رسید و علاوه بر این نمایندگان کاندیدا در صندوق‌های سیار نیز ناظر بودند و اینچنین نیست که صندوق‌های سیار بدون ناظر و به حال خود رها شده باشند و در موقع پلمپ صندوق‌ها نیز اعضای هیئت نظارت و نمایندگان حضور داشند و اگر حضور نداشتند،کلی‌گویی‌ها در این خصوص درست نیست و هر یک از کاندیدا می‌توانند در قالب لیستی حوزه‌ای که در آن به موقع پلمپ صندوق نماینده آن حضور نداشته را به ستاد انتخابات کشور برای بررسی اعلام کند.
وی در پایان با تاکید بر پیروزی بزرگ ملت ایران روز ۲۲ خرداد در رقم زدن مشارکتی حداکثری و ا فتخاری برای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی افزود: تا این لحظه یک اعتراض مستند به وزارت کشور واصل نشده است و ملت بزرگ ایران بدانند که BBC فارسی و صدای آمریکا اساسا این نظام را قبول ندارد و زمانی که به این شبهه‌ها دامن می‌زنند به دنبال چیزی جز تلخ کردن این مشارکت بی‌نظیر در کام ملت ایران نیستند و دشمنان این ملت با جعل کردن و نوشتن مطالبی بی‌ارزش در پی به بازی گرفتن شعور مردم ما هستند تا بتوانند میوه کثیف توطئه خود را از این سرزمین بچینند و وحدت ملی ما را خدشه‌دار کنند. اما به خواست خداوند واراده ملت بزرگ ایران و در سایه آگاهی آحاد مردم غیور ایران این اتفاق نخواهد افتاد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

یک پاسخ به “نامه جعلی وزیر کشور به رهبری”

  1. علوي نیم‌رخ
    علوي

    ها ها
    واقعا از مردان نظام انتظار نداشتیم با مردم اینگونه برخورد کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA