تاثیرات بیخوابی شب

برای اولین بار عکس‌برداری از مغز نشان داد نخوابیدن در هنگام شب می‌تواند سلول‌های خاکستری مغز را کاهش دهد.این آزمایشات نشان داد که بی‌خوابی‌های مزمن می‌توان چگالی مواد خاکستری مغز را که در تصمیم‌گیری دخیل هستند کاهش داده و عملکرد مغز را با مشکل رو به رو کند.
این یافته جدید می‌تواند منجر به درمان‌های جدیدی شود تا با کمک آن بتوان افراد دچار بی خوابی مزمن را از این معضل رنج آور نجات داد.
گروهی دیگر از محققان نیز مغز بیماران مبتلا به بی‌خوابی‌های مزمن را با افرادی که به طور طبیعی می‌خوابند مقایسه کردند.در این بررسی‌ها مشخص شد بیشترین میزان از دست دادن چگالی مواد خاکستری در افرادی است که به شدت دچار بی‌خوابی هستند.
البته هنوز دانشمندان متوجه نشدند که آیا بی‌خوابی منجر به از دست دادن مواد خاکستری مغز می‌شود یا از دست دادن مواد خاکستری اول اتفاق می‌افتند.
دکتر آلتنا از دانشگاه کمبریج که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت : ما هنوز نمی‌دانیم کدام یک از این موارد زودتر اتفاق می‌افتند ، اما ما امیدواریم که مطالعات آینده بتواند به ما در کشف این موضوع کمک کند.
دکتر رونالد کرامر مدیر مرکز ناهنجاری‌های خواب در موسسه عصب شناسی کلورادو در این باره گفت: این مطالعات نشان می‌دهد بدخوابی برای مغز مضرات زیادی به همراه دارد.با این کشف ما امیدواریم بتوانیم داروهای جدیدی برای افراد مبتلا به بی‌خوابی بسازیم.


منتشر شده

در

,

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA