مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از عرضه 2 سیمکارت موسوم به خانواده به قیمت 30 هزار تومان خبر داد.
صابر فیضی در گفتوگو با «وطنامروز» مزیت این نوع سیمکارت جدید را نسبت به دیگر سیمکارتهای تلفن همراه، یکسان بودن رقمهای 2 شماره تلفن آنها عنوان کرد و افزود: سیمکارت خانواده كه از امروز(يكشنبه) توزيع ميشود دارای 2 شماره تلفن همراه یکسان است که فقط رقمهای آخر آن با هم متفاوت است به عنوان نمونه چنانچه رقم آخر یکی از شماره تلفنها یک باشد رقم آخر شماره تلفن سیمکارت دوم آن 2 است.
وی با بیان اینکه در هر کدام از سیمکارتهای خانواده 5 هزار تومان شارژ وجود دارد، اظهار داشت: قابلیت دیگر این سیمکارت جدید از حیث هزینه 10 درصد کمتر از دیگر سیمکارتها در دقیقه نسبت به مکالمه همزمان است. فیضی ادامه داد: سیمکارت خانواده از یکشنبه دوم اسفندماه تا پایان سال جاری در بازار عرضه میشود.
شکست طلسم بيکیفیتي خدمات
وی از انجام کارهای کارشناسی آییننامه جدید شرکت مخابرات ایران در قالب یک بسته سیاستی منسجم علمی با ساختاری نوین به منظور ارائه خدمات همتراز با آخرین تکنولوژیهای روز دنیا در حوزه مخابرات کشور خبر داد و گفت: با تصویب و بازگشایی این بسته که اکنون در دستور کار هیات مدیره مخابرات قرار دارد، طلسم عدم کیفیت سرویسدهی حوزه مخابرات وIT کشور شکسته و نواقص و کاستیهای موجود سیستم ارتباطی نیز حل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان این مطلب گفت: یکی از موضوعات مهمی که در این آییننامه عنوان شده این است که مشارکت با بخشهای دیگر درباره کارها و فعالیتها در آییننامه گذشته مخابرات وجود نداشت اما در آییننامه جدید که به خصوصیسازی مخابرات مربوط است، مورد توجه قرار گرفته است.
عادلانه شدن تعرفهها در سال آینده
وی در ادامه از عادلانه شدن قیمت تعرفهها (قیمت هر پالس مکالمه تلفن همراه و ثابت) در سال آینده خبر داد و تصریح کرد: البته بحث مذاکره و گفتوگو برای معاملاتی که میتواند قیمت را کاهش دهد در سیستمهای دولتی ممنوع بود اما در سیستم خصوصی و در این آییننامه این موضوع لحاظ شده تا با تلاش در ارائه خدمات مناسب جدید علاوه بر افزایش سطح کیفی رضایت مشترکان با عادلانه شدن قیمتها جلب شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف این شرکت برنامهریزی بر اساس تئوری، اصول و قوانین خصوصی است، اظهار داشت: این امر برای نخستینبار در شرکت مخابرات ایران اتفاق میافتد که نحوه تعامل با مشترکان، نهادهای دولتی و سهامداران مشخص خواهد شد.
فیضی همچنین درباره سیستم ارتباطی و دیجیتالی بیسیم (وایمکس) و تاثیر آن در حوزه مخابرات و IT کشور نیز گفت: این سیستم امکان دستیابی «بیسیم» به باند پهن کابل را برای مشترکان فراهم کرده تا با استفاده از تکنولوژی مدرن موجود در این سیستم بتوان منطقه وسیعی را بدون وجود کابل ارتباطی تحت پوشش قرار داد.
دیدگاهتان را بنویسید